Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Χαρά, όμορφα συναισθήματα αλλά και ένα αγωνιώδες αίσθημα γαλήνης!

Δείτε το Μενού

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ

Καλλιεργούμε τη γη μας, με αγάπη, μεράκι αλλά και με γνώμονα τις αγνές πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη φύση στο τραπέζι σας.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ

Με βάση όλα όσα μας έμαθαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας για το χώμα & το τι μπορεί να προσφέρει η Μάνα Γη!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΕΥΕΣΤΕ

The acquaintance with the fruits of nature but also the course of maturation.

Η γνωριμία με τους καρπούς της φύσης αλλά και την πορεία της ωρίμανσης.

Δείτε τα πιάτα μας

Η ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ, ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μάθαμε για τη φύση και τον τόπο που ζούμε … μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, με πυγμή, προσπάθεια στην προσπάθεια, αλλά πάνω απ ‘όλα αγάπη. Γνωρίζοντας την ευημερία του εδάφους, τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να σκάβουμε και να αγαπάμε τη γη μας, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους κάθε καρπός πρέπει να διατηρείται και να θάβεται στο έδαφος για να αποφέρει αυτό που θα μας δώσει το τελικό αποτέλεσμα … τι είναι κρυμμένο στη γεύση και την ποιότητα των συστατικών που έρχονται στο πιάτο μας.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ

FINE DINING EXPERIENCE

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης πριν ή μετά το γεύμα σας, μέσα στην ηρεμία και την ευεξία που χαρίζει η μαγεία της φύσης & των λαχανικών μας μέσα από το μποστάνι μας… Ρωτήστε μας για το τι θέλετε να μάθετε & να έρθετε σε «επαφή» με τα καλούδια μας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Γραμβούσα είναι ο ιδανικός προορισμός για κάποιον που θέλει να γνωρίσει τη φύση & την παράδοση! Ναι, μπορεί να γνωρίσει την παράδοση, μέσα από την Κρητική κουζίνα, μέσα από την αγάπη και το πάθος για την καλλιέργεια της γης μας, αλλά και από την αγάπη μας για καθημερινή ενασχόληση και προσέγγιση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το αγνό και απολύτως πλούσιο σε τοπικό παράγωγο συστατικά.